Hjælp til dit projekt?

Uanset om du har brug for hjælp i et par timer eller i et par måneder, er jeg klar!

Mine 16 års erfaring med internet og sociale medier fra arbejdsgivere, samt løbende certificeringer og kurser, kan du se mere om i mit CV.

Her kan få et indblik i, hvad jeg kan hjælpe dig med:

 • Sociale medier og online-annoncering
  Jeg har en bred indsigt i indhold og teknik ifm. alle de største sociale medier. Og kan hjælpe uanset om du vil køre en online-kampagne på Googles Display-netværk eller som video-annoncer på Instagram, via Facebooks annonce-værktøj.
 • Projektledelse
  Jeg har grundigt overblik over alle faserne i et vellykket projekt, da jeg har samarbejdet tæt med DR’s skarpeste projektledere og været dybt involveret i DR’s CMS-projekt med et budget på et to-cifret millionbeløb.
 • Brugervenlighed
  Brugertests, afrapportering, wireframing, forbedringsanalyser mm.
  Om det tog 4 minutter eller 4 minutter og 30 sekunder at udgive en artikel, VAR faktisk vigtigt i mit arbejde med at udskifte CMS’et for Danmarks største indholdssite dr.dk. Derfor var fokus på brugervenligheden afgørende, og en stor del af mit ansvar var at sikre optimerede arbejdsprocesser i brugergrænsefladen for de 300 interne brugere.
 • Test og fejlfinding
  Intet IT- eller webprojektet er fejlfrit. Derfor er det afgørende at planlægge en struktureret test af løsningen, INDEN det bliver slutbrugerne/kunderne, der opdager vores fejl og dermed får en dårlig oplevelse. Jeg har testet både større og mindre produkter og kan også hjælpe med at planlægge selve testfasen.
 • Agile principper
  I webudviklingsverdenen er der godt gang i modeord som SCRUM, Agile og LEAN. Jeg er certificeret SCRUM-master og SCRUM-Product Owner, men anerkender primært principperne for det, de er: Fremragende værktøjer til at styre et webprojekt, hvor det oftere er reglen end undtagelsen, at der hele tiden sker ændringer.
 • Mødefacilitering
  Har planlagt og afholdt alt fra kortere workshops til hele temadage med alt fra 5 til 30 deltagere.
 • Offline – ja, jeg kan også det der print
  InDesign, Photoshop, Illustrator, mm.